Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sa srećom..i ne čitajte klix :)
hanibal lektor bi joj podero pycic i ispoho mozak :)))
...njih dvije garant neće izazvar rat, i pljačkašku privatizaciju...niti će se ko samospalit zbog njih...jesmol se razumjeli :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
veoma,veoma lijepa zena,dobra glumica,a sta radi privatno...koga briga ako je ona sretna?! :)
A koga si onda imao namjeru da uvrijedis sa onakvim bezveznim komentarom? U svojoj ogranicejnosti srljas u jos pogresnije zakljucke. Ja nisam gej ali me nervira kada se ljudi preseravaju, omalovazavaju druge samo ga bi ispali kul. Ima li u tvom sistemu vrijednosti mjesta za ljude koji smatraju da bi svi trebali imati jednaka prava? Izgleda da nema.
Sretno mladenkama. :*
Bez obzira na seksualno opredjeljenje, Fosterica je simpatična plavooka glumica.
FUJ
My man :)
pomirili smo se? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
joj zadnja za koju bi reko da je lezbaca . tuuga
Kad ce nas pozvati na babine?
kako mrzim kad vidim one "butch" djevojke. ima ih nekoliko kod mene u kvartu.
Ne liči na tebe da mrziš.. Odbojne su ti, jer si normalan muškarac.
e jeste u pravu si ahahaha....ne mogu ih mrziti al su fakat odbojne :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
За Хедисон могу да разумем, јер јадна, габор је. Џоуди?! Шта њој би? Очајнички покушај за публицитетом глумице без талента и перспективе ( оматорила ) у филмској индустрији.
Koji si ti mis sa misljenjem! Pojma nemas o cemu govoris a vazno je da bude sto negativnije jer ces ispasti laf medju svojima koji znaju citati cirilicu. O Dzodi: glumica, producent, reziser. Sa diplomom Yale Univerziteta i nedavno joj dodjeljen i pocasni doktorat. Govori francuski kao maternji i zna jos nekoliko jezika. Inteligentna, pametna, zaokruzena osoba i ne jebe dva posto sta ces ti reci o njoj.
Извини Кликсоња, нисам имао намеру да увредим било кога од вас из геј комуне.
Divno ljubav je konacno pobijedila :D