Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...emerik gudelj je garant zapazio :)
s mojoj jaranici ofirno istu odjecu obuci dva dana zaredom. a to sto je glupa je manje bitno. sto su ti kompleksi
Ceo život sam štedela, skupljala paru na paru, jela koske i kačamak, pušila najveću krdžu, i šta sam uštedela? Ništa!
i moj komsija Hilmo svaki dan u istom radnom odijelu. Iako smo blisko nisam se do sada usudio pitati ga da li i spava u radnom odijelu
Predlazem akciju, marka na marku ua zuku, nama je to kafa manje a njemu majica vise. Sta velite?
Koga briga? Genijalci se ne smaraju trivijalnim stvarima. Majica je sigurno cista, sve ostalo je nebitno.
S MR D O !
šta li on radi sa tolikim milionima, kad ih već ne troši na odjeću? xd
Šta koga briga šta nosi gosp. MASON ILUMINATOVIĆ :) P.S.Naravno,ironičan sam namjerno:)
E trebao je svaki dan visiti u buticima,samo zato što ima love pa da rastjeruje.Između ostalog šta mu fali ovakom?Većina muških koje ja poznajem ima sličan način odijevanja,samo pederi,šminkeri i besposličari furaju kamare odjeće,a oni su se dobro prepoznali u pjesmi Zabranjenog Pušenja-Modni guru...Koje gaće,koje hlače,koje boje natikače!!!Fuj!!!+
stas\' bijeda cojk
On sigurno koristi Pervol... Tako njezno i novo a oprano...
LJUDI MODA JE PROLAZNA! ČISTA GLUPOST. Stalno će neko biti bolje obučen od tebe, izlazit će nove stvari, a mi glupi bosanci ćemo trčati da kupujemo skupo da bi bili neko i nesto. a što se tiče zuckerberga, Pa čovjek ima milijarde, može sebi kupiti zlatne majce, ali neće da se zamara glupostima .
Joj vas, pa možda je to čovjeku najomiljenija krpica iz garderobera koju je dao umnožiti :)))))))))
Boli me ku.ra.c
ovo je taktika. neki dan sam čitao da neki poznati svjesno oblače uvijek istu odjeću, da bi bili nezanimljivi paparacijima, jer oni ne mogu da dobiju mnogo novca za 100 puta uslikanog lika u istoj odjeći.
ta će sirotinja.