Podijelio snimak
84

Jeremy Renner prohodao nakon tri mjeseca od nesreće u kojoj je polomio 30 kostiju

L. R.
Jeremy Renner (Foto: EPA-EFE)
Jeremy Renner (Foto: EPA-EFE)
Glumac Jeremy Renner jučer je na svom Twitter profilu objavio snimak u kojem hoda nakon tri mjeseca od nesreće u kojoj je polomio 30 kostiju.

Slavni glumac uspješno se oporavlja nakon nesreće s početka godine kada mu je grtalica za snijeg prešla preko noge i tako dovela u kritično stanje.

Snimak kojeg je objavio, prikazuje glumca kako čvrsto korača na antigravitacijskoj traci za trčanje. Na snimku se čuje drugi glas koji objašnjava da Renner samostalno korača na traci. Renner je dodao da osjeća samo 40 posto svoje težine na spravi koja mu pomaže izgraditi snagu nakon nesreće.

"Sada moram pronaći druge stvari kojima ću popuniti vrijeme kako bi se moje tijelo moglo oporaviti od moje volje", napisao je u objavi na Twitteru.

Podsjećamo, Renner je čistio snijeg kada je doživio nesreću te je odmah helikopterom prebačen u bolnicu. Tada su liječnici ustanovili da ima povredu prsnog koša i druge ortopedske ozljede. Iako se nalazio u kritičnom stanju, glumac se uz redovno vježbanje uspješno oporavlja.