Boravit će dva dana
0
Jeremy Irons stigao u Dubrovnik
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze dragi,nekad se cini da kad dodju na SFF jedva cekaju da odu u Dubrovnik i na krstarenje.
MIRO PURIVATRA je KAMEN TEMELJ bosnjacke kulture i umjetnosti .. kakav temelj takva i zgrada .. vise zvjezda dovede kusturica da posjete onu njegovu vukohebinu u srbiji
Ko kaze da nije privatna firma SFF ??? !!! Privatna i to dobrano privatna firma !!! Miro Prdni.vatra je to odavno privatizovao, i uposljava ljude koje on zeli da rade za SFF ! Vec godinama fino sisa pare iz budzeta raznih, federalnih, kantonalnih ,opstinskih, sponzori su tu, itd itd. ! Covjek koji nema ama bas nikakve veze sa filmskom industrijom, niti filmom, zavrsio visu srednju ekonomsku, ono hajd da je neki producent filmski bio nekada i sl., ali bas nikakve veze, teski lopinas, dovoljno je vidjet onu facu i jasno ti je sve, namaznost i lopovluk mu vire iz ociju ! Samo sto u ovoj privatnoj firmi zvanoj SFF on nema kome da odgovara i polaze racune, jer je on tu Alfa i Omega, tj. direktor privatne firme zvane SFF, tako da libog miru, dok na miru dere pare iz raznih budzeta, a program i gosti su i ove, ko i prosle godine nula nule ! Glavna faca im Jerome :) i Andja u trku :) ! Ocaj ocaja ! Al je bitno da se Miro NAmirio dobrano !
Odakle mu repa za telaho?
Miro Pu.rivatra ublehaš teški ova godina mu je SFF katastrofa nula bodova...da je SFF privatna DIONIČARSKA FIRMA...ovaj bi dobio otkaz ili bi bio smjenjen sa položaja direktora zbog lošeg poslovanja za predhodnu godinu ali pošto ovo nije DIONIČARSKA PRIVREDNA FIRMA onda može trošiti koliko hoce i nikom ne odgovarati...sto bi rekla SPANSKA POSLANICA NARODE KO VAS JE..BE
Eto ti Mire Prdnivatre, navuce pricu doci ce ovaj, doci ce onaj, bla bla bla, a od silnih zvijezda, dodje Andja na pola dana, i to zbog obecanja da preuzme nagradu od prije dobivenu, a ne zbog SFF-a, i zbog toga sto je snimila film o BiH, sto nije to prije na SFF dolazila ! Vrh zvijezda im je Jeremy Irons, polu-zvijezda, propali alkoholicar, koji se dosao po SA sepuriti, pogledajte ispod listu filmova gdje je glumio i probajte se sjetiti ima li i 1 veliko filmsko ostvarenje :) http://www.imdb.com/name/nm0000460/ !? Al kad Miro kaze zvijezda i Emina Ganic - dronfulja, onda je sigurno zvijezda :), zato se i slika i druzi s njom :) , dok je tolika zvijezda! Ovi su jos jaci, sa .d.e.p.o.b.a. ko on ne bi u Dubrovnik :), http://depo.ba/nedjeljni-magazin/nova-tv-a-hocete-li-svratiti-do-dubrovnika-ne-specijalno-sam-u-sarajevu Jadno jadno jadno, ocaj ocajni .... Al zato Miro, mirno ubire finu pinku ;), a kultura cvjeta !
@@Serbia Beograd je metropola, a Sarajevo selendra i ocajan pokusaj grada sa 300.000 stanovnika, bespravnom gradnjom, prljavim gradom i pirmitivnim ljudima zaostalim u 19. stoljecu. Sve ti je jasno kada na zasticenoj zgradi iz Austrougarskog perioda vidis zagradjen balkon ili na novogradnji isti slucaj. To je jedan banalan primjer u moru!
@serbia Sarajevo nikada nece biti ni kao Novi Sad, a jos manje kao Beograd
nadam se da necemo
A Beograd ima ?????? Sta ????? Osim ce.tni.ka sta jos ?
ja još čekam de nira,klunija i deppa...valjda ću ih načekati...
Nikada necete biti kao Beograd!
jadan :( zao mi ga....malo u sarajevo, mnalo u dubrovnik, i sve to privatnim avionom i u hotelu sa 5 zvjezdica...nema se, sta ces :( Ne brini Džeremi, pogurat cu te ja sa 100KM, bila plata!
A De Niro, on je izgleda nekim imaginarnim avionom napustio Sarajevo :P
@bla Pa, naravno da je tako. Sve njih se privuče zahvaljujući Dubrovniku.
A jeste se ponadali da je iko došo u Sarahevo zbog vas,skoro svi koji su došli,došli su zbog blizine HR i Dubrovnika!