Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo te, u kojem dobu mi zivimo, kad je imati veliku guzicetinu postalo i sadrzaj i talenat "umjetnosti"
Mogle su komotno i pornic snimit.
sad trea kakav crčuga da izvali pitona i trese sa njim i eto pjesme i spota...ja smeća od pjevaćoca i spoga....žalosno gdje ode ovaj svijet
metnut ga jlo i nek mi odma srce otkaze. 40 kuka brate gleday je joj sta mi radis jlo from the mahala
Za svoje guzove dala je plasticarima jos prije par godina preko $300.000. Bivsi suprug nije podnosio njeno rasipanje sa novcem pa je i to bio jedan od razloga za razvod braka..
uh evo izgori mi monitor koliko gori J Lo -.-
joj guzowa braco mila
ovo vise izgleda kao uvod u porno film
KOJE SMEĆE OD SPOTA ,RITMA, PJESME ,NIĐE VEZE DA BOG POMOGNE NADOLAZEĆIM GENERACIJAMA CURICA..ŠTO KAŽE ČIKA IZET FAZLINOVIĆ "Sve uz jedan zid i RATATATARATATATA".
...ja već dva dana po ladnu vodu... :)
Jadno i zalosno muzika totalna nula video namijenjen napaljenim tinejdzerima i lezbejkama...
Gile Šampinjon mi prijeti da će mi navući hakere ako ga nastvavim ovako kvaliteno prcat: BH Fanaticosi Redžoviću obećali podršku u borbi za prvaka Evrope 20.09.2014. u 20:24 +1 @BiHprvaaak eto ja te molim da mi ukrades identitet http://www.fup.gov.ba/?cat=87 taman ce ovim iz fupa doci k'o trening da vjezbaju na liku kao sto si ti :)
Nisam peder,ali ovo je stvarno jako napadno,da bi me privuklo imalo. Sto se tice ''pjesme'' - No comment.