Bez plastičnih operacija
0

Jennifer Lopez ima 41 godinu, dvoje djece i savršena je

Sarajevo-x.com
Jennifer Lopez ima 41 godinu i majka je dvogodišnjih blizanaca, ali prelijepa glumica i dalje izgleda savršeno. Godine i nisu ostavile bore na njenom licu, tako da i dalje izgleda kao 20-godišnjakinja, a vitka figura i seksi odjeća samo upotpunjuju njen mladalački izgled.
Na predstavljanju svoje nove kolekcije u Hollywoodu, koja se sastoji od odjeće, torbi, obuće do neophodnih sitnica koje uljepšavaju dom, Jennifer se pojavila sa umjerenom šminkom na licu, u jednostavnoj bijeloj haljini, sa pozlaćenim remenom i oduševila sve prisutne.

Na njenom licu nije bilo tragova neprospavanih noći zbog brige oko djece. Prosto je nevjerovatno da glumica i pjevačica izgleda tako svježe i tako mladoliko u 40-im godinama i to bez plastičnih operacija.

"Stvarno ne vidim sebe u tome. Ali , još nisam došla do toga da razmišljam o plastičnim operacijama, tako da ne znam", kazala je prije izvjesnog vremena Lopez za magazin Tatler.

Inače, zanosna Jennifer Lopez i njen suprug Marc Anthony svoju novu kolekciju planiraju lansirati na tržište u jesen naredne godine, objavio je Daily Mail.