Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se mene tice izgleda super, ne shvatljiva mi je ljubav prema tim anoreksicnim zenama. Jennifer izgleda fantasticno, jedino nije trebala mijenjati boju kose.
Ne znam sta kazu u Holivudu, ali meni je odlicna...
...sve preko 35 kg je debelo...jel\' tako, fešn gurui ?
Ja nisam blond fan, ali ona je zaista ljepsa s plavom bojom kose.
Neka vrati plavu boju kose i bice savrsena:)
Pa zaradjuje milione, sta se,re. Sad jos samo trebaju poceti snimati akcione filmovi sa nekakvim zgoljama od 60 kila. Russel Crow i Will Smith su dzaba bildali da glume Boksere. Trebali su doci sa stomacinama i kad zamahnu da se slow motionu fino vidi kako se sise i ostalo drmaju. Bas uvjerljivo. Glumi gladnu u top formi. Jos malo pa ce i Schwarzenegeri glumiti jevreje iz Ausvica Eto sta danas cini glumicu Sise i guzica. Po njenim rijecima se to isamo da zakljuciti. Kao da nekoga interesuje jel ona zadovoljna svojim tijelom.
uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kako bih joj zabiberio heehhehe i gurnuo joj prst u c.mar hehehheheehhehe i oblizao taj prst heheheheheheeh i prno joj na facu hehe
Koja slatkica od zenskog stvora. Kao plavusa je TOP, al\' hajd hoce malo da mijenja boju kose. Ima prelijepu figuru. Cista 10ka.
DOBRA KO ZEMLJA :D
ma vi u holivudu ste pretezno idioti!!!