Ne zna plesati ni kuhati
0
Jennifer Lawrence: Ja nemam mnogo talenata
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ćeri moja, da li moraš i ovisiš o tome, naučila bi ti i kuhat i šit\' i čistit\', nema tu nikakve matematike, al\' lijenost je bolest!
pa šta znaš hebo te hljeb?
Ne treba ti curo to, nikada ti nece ni trebati, ti zaradjujes kao neko za 10 zivota. Imas sve sto treba, samo se podaj onima koji ti daju uloge i od kojih zavisi tvoj bankovni racun i to je to.
@@commi ...s kim dijelim životni prostor, nekad\' i ja tako pomislim :)
Kuku tvojoj majci, bolje da te abortirala...
@seljacina ...blago tvojoj ženi...bolje da se udala za semafor :)
Zena treba biti talentovana za dva posla... kuhaj pitu, pusi ki.tu... to je to.
Vrati plavo...
Dzeni glumi skromnost.
...rođena za ministra finansija...bar je oku ugodnije vidjeti nju od ovih muških prikaza...a vjerujem da bi bila i manje štetna...
A što se neko na klixu... ZALJUBIO ;)
nema veze samo se nazigu
SRBI DISMR KO POLJSKA HALA
I ciscenje je talenat? Zanimljivo.