Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'\'cijelo vrijeme dodirivali i grlili\'\' - CIJELO VRIJEME?
jest mi drago, nemate pojma koliko mi je drago, citavo vrijeme sam se molio da se pomire...sad mogu nastavit sa svojim zivotom, kamen sa srca pao... hvala saX timu.
A gdje je ostavila mladjahnog decka, njega izgleda nisu poveli :)...
@tonpi: nije SVO nego SVE vrijeme. na bosanskom.
zab...oli me d.i.c.k.
@Istina S tim sto sam ja zena, tako da ta \"belegija\" otpada ;)
@s7 Jesi ti šega tip.Ovaj njen faker sigurno ima vecu belegiju od tebe,a da ne govorimo o šarmu,famoznom govoru tijela i MIRISU koji je jedan od bitnijih faktora po kome žene biraju sebi partnera.Naravno,tu su i emocije kojih se prefinjeni muskarci ne stide za razliku od balkanskih mačo-pi.čkoidnih kukavica.Marku želim da uživa u ponajboljim g.uzovima na svijetu,sigurno ih je zaslužio.
\'\'Divio njenom nakitu\'\' :D Recenica objasnila!
Kepec
Je li se ti salis ili sta? :D Jer ako si ozbiljan ne provaljuj se, vidiš da su i oni promijenili. xD
naravno da je cijelo vrijeme .. necee sigurno bit SVO VRIJEME ... odnosi se na trajanje soua.. to je cijlina ... 1 dan, 2 dana, sat i po.. cjelina .. a SVO je INFINITI ! i nema odredjenog trjanja jer ide u beskonacnost.. a osim toga vrijeme nije cjelina pa ne moze biti SVO ! puleni nepisemeni !
Onda nista, uzivaj prijatelju. :)
Ne zelim kvarit uzivanje* :D zbunjujes me :D
Bilo koji clanak da otvorim naci cu najmanje tri-cetiri komentara u vezi njihove (ne)pismenosti, i to traje vec dugo vremena. Zar mislite da ce ti komentari nesto promijeniti i da li su promijenili? Nisu. \"ako neko nesto lose radi, bolje da tako i nastavi, a ovi koji su svjesni da taj neko nesto lose rade, treba da se povuce.\" - generalizacija. Vjeruj mi slab sam na zivcima, a i mrsko mi pisat. :)) A i ne zelim uzivanje uz jutarnju kaficu. :D Zivio/la! :)
povuku*
Pa zbog necije nepismenosti, nedovoljnog znanja pravopisa i gramatike ne trebamo doci na portal? Kakva logika. Znaci ti razmisljas ovako: ako neko nesto lose radi, bolje da tako i nastavi, a ovi koji su svjesni da taj neko nesto lose rade, treba da se povuce. Ono aferin. :D Ma bolje igorisati, nego se potruditi (a trud bi im predstavljao da uzmu čitanku 5. razreda osnovne, ne bi vjerovali šta mogu sve naučiti).
a dokle vise cete vi ispravljat ove novinarcice, pa vidite da im od toga nema nikakve fajde. Nego ako vam toliko ide na zivce ta njihova nepismenost zasto konstantno dolazite na ovaj portal, ima boljih portala mali milion. dojadili ste i Bogu i narodu