Glumica otkrila svoju strast
2
Jennifer Aniston: Opsjednuta sam kožom
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je s tobom? ne moze se ni porediti sa sakirom,ne budali
meni je ona bezveze ....
@... Hej, levatu, procitaj sta sam napisala! :))) O meni se ne pise da sam lijepa. Ne pise. :)) A o njoj se pise. Rekli Amerikanci da je ona lijepa i sad mi svi treba da vjerujemo u to, a ne da vjerujemo svojim ocima. Prvo procitaj kako treba pa onda komentarisi.
..ajd nina ne seri,sigurno si neka debela s naocalama i puna bubuljica djevojka puno kompleksa,eto nek si ti holivudksa ljepotica u pm..i ko to pise da si lijepa?? Umišljas,a jenifer je prelijepa zena,jednostavna i simpaticna,da mi je vidjeti tebe s 43!!!
O meni se ne pise da sam lijepa. U tome je razlika. :) A sto vas iritiram! :))) Mora da sam interesantna. Ovoliki negativni komentari za njen izgled, a na moj komentar se odgovara. :))))
e nek si ti ljepotica,mogu misliti na sta licis
E, evo Nine, ko za Ninu pita! :) Malo zakasnih, ali nema veze. Ma zena ima bezveze facu, ali simpaticna je. U svakom slucaju ne spada u holivudske ljepotice.
Prezime jeste vjestacko, inace je Grkinja tj otac joj je, a prezime im je Anastasakis pa ga je promjenila povodom svoje \'glume.\' Bezveze je skroz katastrofa..
I meni je uvijek bila bezveze....na silu se gura i nameće...prvo uopšte nema nikakvu posebnost..to sam odavno primijetila..drugo, nije mi ni lijepa ni privlačna..treće ima mi nekako bezveze prezime (mislim da je vještačko...tzv. umjetničko).. Moja ocjena nje je: 2-
Stara izreka kaže: \"POWER CORRUPTS; AND ABSOLUTE POWER CORRUPTS ABSOLUTELY\" ( \"Moć kvari(čovjeka), a apsolutna moć kvari apsolutno)... Mogu samo zamisliti koliko su ove holivudske primadone labilne i nepouzdane kao ličnosti... jad i čemer....
toliki iznos potrositi godisnje, pa pitam se kakva je u istimu onda? aa i meni je bezveze, ali kao glumica ok, fizicki nista posebno, treba uzeti u obzir da i to kako izgleda sam je na osnovu mukotrpnog rada i truda kako plasticne hirurgijhe pa i nje same...
jer biti doktor specijalista dermatologije je jednako procitati clanak o medicini na internetu.
Neznam samo kome se vise sreduje u 43 godini.
Ja bih rado na tvoju kozu malo
Jasta bila bi k**ac dermatolog, glupa faca sa velikom bradom!