Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.bo vas vise Brad pit i Jennifer Aniston!!!!!!!!!!!!!!! Onom ciki u Tz,treba 310 Km za operaciju oka, da li znate mozda je li se prikupilo vec toliko novca,i koliko jos nedostaje!
Sucur Al.l.ahu neka je, bas na vrijeme, prije Bajrama.
I, na kraju krajeva, komentari su fakat žešća zezancija. Mislim, sumnjam da će iko od nas kresnut malu, plus mala može bit i muško sa poremećajem identiteta, ali kad se zezamo onda nam nemoj držat predavanja života ti. Ubaci se u grupnjak i uživaj. :D
Ako bi komentare pisala iz zezancije bio bih zagrijan za nju, što da ne. Ako bi fakat bila droca naravno da za nju ne bih bio zagrijan (osim u krevetu, ali to je drugi par rukava).
@Xampp Cisto sumnjam da bi bio toliko zagrijan za nju da ti je djevojka i da pise ove nebuloze o smokijima. @@Idana Neznam zasto pise i dali je teska ali znam da ne pristoji zeni da tako pise.
Joj a kako će se mala tek skvasit kad vidi ovu diskusiju o njoj, hhh. Mmm! o.O
Pada li tebi na pamet da djevojka/zena pod nickom @mala pise iz zabave?Sjecte mi racq ako nije teza od pola zenskih ovde.
@Idana: Ljubomora? Ne brini, ima nas dovoljno, odaberi kojeg ćeš i javi nam. :D
Neznam sto je vama @mala toliko zanimljiva. Meni je muka od njenih komentara, pise samo o smokijima, nije smijesna, fakat!!! I neznam kako djevojka moze ovako javno pisati o sexu, zar to nebi trebala biti intimna stvar. Kao da nas zanima kakav sex voli i kakve k...
Meni su ovakve poput male vrh! Uništio bih je! :D
sto se mene tice to joj je izbor zivota heheheheh
ima mala mahanu, navija za farcelonu :D
I ja bih sa slascu uhhhh..Ne moze onakve komentare pisat riba koja veze nema, mala se je.be ko zmaj glavu dajem!
Pričajte vi šta hoćete, ja bih malu rado kresnuo...
mala@ je izuzetno inteligentna riba, skontala gdje boli :D. Ja mislim da se ona vise zeza kad pise za smokije, jer su muzjaci na portalu napaljeni ko da nikad pi.ce nisu vidjeli, stid me bude u njihovo ime.
@mala je upravu sto vas prca, kad vam citam komentare cemer do jada preko tuge oko bijede. ne znam jel to pisete zato sto ste zagorili al ja ni pri visemjesecnoj neje.bici nebi napisao da je Lisa Ann lijepa riba. kakvim ga.bo.rima dijelite komplimente necuveno, posmislis da pichketine nema ni za lijeka, ispadate jadovi koji bi trpali paradajz samo nek je zenski.
Lisa Ann ljepotica??? A u mačku piterinu!