Stalno je dodirivao
43

Jedna od najljepših glumica pokazala isklesano tijelo u bikiniju, suprug nije skidao ruke s nje

D. J.
Foto: EPA
Foto: EPA
Jessica Biel i Justin Timberlake trenutno uživaju na odmoru u Italiji, a fotografije koje su snimili paparazzi pokazuju da su glumica i pjevač zaljubljeni kao prvog dana.

Par je uživao ploveći jahtom oko Sardinije, a Jessica je pokazala savršeno tijelo u bikiniju s leopardovim uzorkom.

Iako su u braku već 10 godina, čini se da je par zaljubljen kao prvog dana.

Pjevač nije skidao ruke sa svoje supruge, a ne mareći za fotografe razmjenjivali su dodire i poljupce.

Podsjećamo, prije tri godine Justin je snimljen kako u jednom baru pije piće s kolegicom Alishom Wainwright koju je držao za ruku. Američki tabloidi tada su se raspisali o njegovoj navodnoj prevari, a on se na kraju pravdao na Instagramu.

"Prije nekoliko sedmica loše sam prosudio, ali želim biti jasan - ništa se nije dogodilo između moje kolegice i mene. Te sam večeri previše popio, žao mi je zbog načina na koji sam se ponašao, trebao sam biti pametniji. To nije primjer koji želim pokazati svom sinu. Ispričavam se svojoj nevjerojatnoj ženi i obitelji što sam ih doveo u takvu sramotnu situaciju, fokusiran sam na to da budem najbolji mogući suprug i otac. Ovo nije bilo to", napisao je pjevač tada.

Justin i Jessica upoznali su se 2007. na njegovoj rođendanskoj proslavi i samo par mjeseci poslije priznali su javno svoju vezu. Četiri godine kasnije su prekinuli, ali su ostali prijatelji. Ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugog pa su se pomirili. Vjenčali su se 2012. godine, a nakon tri godine postali su roditelji.

Jessica i Justin imaju dvojicu sinova, Silasa i Phineasa.