Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahha legenda... Dokaz da novinari svakog zivog nerviraju.
Budala.
@NinoBelovSRB da je pravoslavac nebi bio budala jel...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Van Damme o zdravoj ishrani: Slijedite primjer poslanika Muhammeda a.s. – Muslimani imaju mnogo dobrih stvari. Poslanik Muhammed a. s. bio je veoma pametan i znao je šta je dobro i zdravo za budućnost kada je u pitanju tijelo. Obratite pažnju na to. Nemojte me pitati i vjerujte mi, imate sve što vam je potrebno – objasnio je Van Damme. https://www.youtube.com/watch?v=SXGNre72f14
Svaka osoba koja je iskrena ce spoznati Boga i prihvatiti Ilam kao vjeru i nacin zivota
@THCFCS da nije slucajno bio na ratistu u Siriji pa sve znas...
Zan, Claude i Van Dam odose u WC
Ma kakav My name is Bond, James Bond. My name is Damme, Van Damme, Claude Van Damme, Jean Claude Van Damme.
Dugo nije snimio neki novi film,kako vidim i nije bas toliko ostario.
jedan jedini JCVD
Čuo sam da je napravio špagu na špagi i napustio intervju jer su mu prahnule špagete!
On primjer kako se treba glumit, uz arnolda, silvestra i neke pojedince koji su najbolji glumci ikada, tesko ce ove nove generacije pogledat film kvalitete onome iz 90-ti, i danas dan znam pogledat filmove tipa: bloodsport, kicboker, double team, rambo 1,2,3, terminator 2 , fugitive, indiana jones itd.
Jedno je sto volis takve filmove, a drugo reci da su najbolji glumci ikada. Mislim, Arnold Schwarzenegger dobar glumac.😄
@zlajapravaraja Njega je svrstao u "neke pojedince".😄 U navedenoj ekipi, Harrison Ford je visak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vako i mene kad natjera srati na ulici. preznojim se, ne vidim i ne čujem ništa. zažnjiram noge i zagalopiram prema najbližoj kenjari. razumijem čovjeka.
Careeee ;D
morao u WC...
......ode čojek pivo popit , nemere slušat mrcvarenje novinara :)))
trebala ga je pitati o teoriji struna i hiperdimenzionalnoj fizici
@ErikBerne Prijatelju stari, ispričat ću ti priču o fraktalnom univerzumu i Teslinom otkriću.....
@zlajapravaraja ne znam! ali, evo šta bih ga ja pitala.... Prilcno lose izgledate za svoje godine, da li namjeravate tužiti svog plastičnog hirurga? Koja je vaša drug of choice? Da li ste ikada konzumirali kokain rektalnim putem? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Papak
ima sve na njegovom profilu u pravu je