Snimak je hit na TikToku
140

"Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo?" na proslavi srbijanskih košarkaša, Jokić i Milutinov zagrljeni pjevali

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Srbijanski sportisti sinoć su u Beogradu nakon dočeka ispred Skupštine u noćnom provodu slavili osvojene medalje, a na jednom od snimaka sa zabave mogu se vidjeti košarkaši Nikola Jokić i Nikola Milutinov dok zagrljeni pjevaju hit Dine Merlina "Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo?".
Nakon dočeka srbijanskih košarkaša ispred Skupštine grada Beograda uslijedila je proslava u klubu Nacionalna klasa, a dok se na društvenim mrežama dijele isječci zabave jedan je posebno privukao pažnju.

Naime, na njemu se može čuti pjesma Dine Merlina "Je l' Sarajevo gdje je nekad bilo?" koju su košarkaši i svi okupljeni pjevali uglas. Također, na snimku se uz pjevača mogu vidjeti i Nikola Jokić i Nikola Milutinov dok zagrljeni pjevaju stihove popularne pjesme bh. izvođača.

@draganmilutinovic80 Dva centra i jedan plej 😎😂 #nikolajokic #nikolamilutinov #serbia #srbija #kss #megaband ♬ original sound - DRAGAN 🇷🇸

Premda nije bio sa svojim saigračima na Svjetskom prvenstvu, Jokić se priključio slavlju na Ušću, a kamere su ga snimile kako bez majice i pod dejstvom alkohola pleše i slavi.

Beograd je prethodno na fantastičan način dočekao srebrene košarkaške sa Svjetskog prvenstva, zlatne basketaše te Novaka Đokovića, koji je osvojio US Open te tako povećao rekord na 24 Grand Slam titule.

Po dočeku su se brojni sportisti zaputili upravo u Nacionalnu klasu gdje je slavlje trajalo do dugo u noć.