Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
urednici sa---x su trebalo napisati na kraju ...rekao je za nas portal Jay-Z licno !
\"On ne želi rizikovati, želi da sve bude potpuno sigurno i otporno na metke\" Boze...ima li ovim preseravanjima kraja?????
Zasto bi neko pucao na njih? :S
A pelene Jay-Z, a pelene?
cisto p.r.e.s.e.r.a.v.a.nj.e samo eto on ima dijete i brine se.....aaaaaaaaaaa
Karo bih mu zenu pred njim, al prije toga bih mu se potpisao na crna jaja
a jes\' glup
U LANCE, U LANCE, U LANCE, U LANCE...
SABAN
Kompleksasi.
malo po malo...americka sminka gubi onaj svoj sjaj,ljepotu itd iz zlatnih filmskih i muzickih godina amerike danas postaju sve vise slicni ekscentricnim DIKTATORIMA..ala GADAFI kojem su se posle smrti toliko izrugivali... ali u stvari postaju isto tako DEKADENTNI...a svi znamo sta se desilo posle francuske DEKADENCE :-)
kakav ba on, sta on zna???