Glumci nisu zakopali ratnu sjekiru
0

Janet Hubert: Will Smith je još uvijek egocentrični manijak

Sarajevo-x.com
Ekipa serije The Fresh Prince of Bel Air 90-ih godina
Ekipa serije The Fresh Prince of Bel Air 90-ih godina
Okupljanje ekipe popularne serije iz 90-ih godina, "The Fresh Prince of Bel Air", većini je pobudila najljepša sjećanja, no ne i glumici Janet Hubert, koja je glumila Vivian, tetku Willa Smitha.

Na fotografiji koju je Smith postavio na Facebook prošle sedmice nema Janet, što i ne čudi jer se ona ne voli prisjećati tog perioda svoje karijere.

"Nikada se nećemo ponovno okupiti jer ja nikada ne bih radila ništa sa seronjom kakav je Will Smith", prokomentirala je Janet spekulacije oko ponovnog okupljanja ekipe popularne humoristične serije.

Glumica u razgovoru za TMZ nije krila antipatije prema nekadašnjem kolegi.

"Još uvijek je nezreo i egocentrični manijak. I nikada, nikada se neće desiti ponovno okupljanje ukoliko mi se ne izvini, ali on ne zna šta znači ta riječ", ljutito je kazala Hubert.

Ona je popularnu seriju napustila tokom šeste sezone, a za sve je okrivila Smitha tvrdeći da je dobila otkaz zato što je odbijala da mu se pokori.

No, Smith je svojevremno sve negirao kazavši da je Janetin loš karakter kriv za njen otkaz. Očigledno da ni nakon 20 godina glumci nisu uspjeli zakopati ratnu sjekiru.