Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledas facu i vidis da je musko.
da je fino uda, i nađe dobrog muža, zapamti mala "Nek je agasto, pa makar i budalasto"
Dugousko musko.
Family Guy hahhaha
Mama rodila morona šć ...
ako mislite ovim objavama nametnuti narativ da je ovo normalno grdno se varate
Pa ne varaju se nazalost, sve ce ovo normalno biti. Ako pogledas drustvo prije nekih 60 70 godina i sada, vidjeces da nam je nemoral nametnut kao potpuno normalan...
Ma jos malo i pedofilija ce biti zakonom zasticena.
jel podjelila s tobom iskustvo nakon prve mjesecnice???
Oh, sad će naši poštovaoci "tradicionalnih vrijednosti" da izraze svoje zgražanje. Osjećaju se tako veliko i ponosno što nisu bolesni i što su normalni.
Tako je. I još dodati, ne daj Bože ikom.
Ja se tacno najezim kada vidim ovo, ne znam kako to drugacije nazvati.
🤣🤣🤣🤣
Sreća pa nije gay
Najcesce osude se desavaju od strane ljudi koji se boje ili nisu sigurni u vlastitu seksualnost...
Mani se te seljacke price. Osudjujem i to je to. A hetero sam 1000% i nikada nisam niti cu sumnjati u to nisam bolestan.
@gibbs ako je iko nesiguran onda si to ti. Cuj da budem nesiguran u svoju seksualnost. Dobro vam placaju za te isprane fraze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)