Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to chenga kralju jesi mu ga suknuo, hahahaha
papak jedan, idi baci se pod auto svega ti
pedofilcina ti je stari kretenu jedan ,
to samo dokazuje da je svijet otiso u racku kad svi cmizdrite za celavom pedofilcinom, a za mene ne brini, kad krepam plakace tvoja mater,jer je najvise voljela moju kitu heheh
Kad TI \"krepas\" potrudicemo se da te sahranimo isti dan i to na deset metara dubine,da zastitimo okolinu.Na tvoju zalost cisto sumnjam da ce iko da pusti suzu za jednim idiotom kao sto si ti,a vidis Michaela oplakuje citav svijet,pa samim tim dokaz da u citavoj tvojoj glupoj prici jedini idiot si ti!
heheh islamskim pravilima moj racku, onda su ga trebali ukopati isti dan kad je krepo, ali cirkus se nastavlja, a mrtvi djekson pravi vise para nego ikad zahvaljujuci idiotima to jest takoreci fanovima, ljudskoj gluposti nema kraja granicama.
Ako će te ta informacija toliko usrećiti, da ti odgovorim, da, potvrđeno je od strane njegove porodice da će biti ukopan u skladu sa islamskim pravilima i propisima.
ma hoce li mu biti dzenaza, nije valjda polovni musliman bio?