Slavni u hotelima
1

Jackson i Winehouse na listi najgorih

Sarajevo-x.com
Jedan američki webzine sastavio je listu najzahtjevnijih i najproblematičnijih slavnih osoba kao hotelskih gostiju. Pop ikona Michael Jackson i problematična pjevačica Amy Winehouse vode na listi najgorih u svjetskim hotelima.

Kontroverzni američki pjevač Michael Jackson na sramotnu listu dospio je kad je 2002. godine svog sina Princa Michaela II pokazao masi obožavatelja držeći ga preko balkona jednog berlinskog hotela.

Fotografija na kojoj Jackson pokazuje sina svojim fanovima obišla je svijet.

Na listi se odmah poslije njega našla i mlada britanska pjevačica Amy Winehouse, poznata po alkoholizmu i uzimanju droga.

Osoblje hotela Riverbank Plaza satima je čistilo sobu u kojoj je pjevačica boravila. Soba je, prema njihovim riječima, bila preplavljena prljavom odjećom, flašama i opušcima.

Tu su još i američka diva Diana Ross koja zabranjuje poslugi hotela da s njom uspostavlja kontakt očima, i glumica Nicole Kidman koja se sa svojim ekscentričnim prohtjevima o posebnim italijanskim plahtama i načinu na koji krevet treba uređen također drži veoma visoko na listi.

Ovu listu sastavio je website concierge.com, a na njoj su se još našli i pjevačica Mariah Carey koja traži da se daske na zahodskim školjkama promijene prije njenog dolaska a kada za kupanje napuni mineralnom vodom. Isto tako, mineralne kupke moraju se pripremati i za njenog psa.

Britney Spears, glumac Rusell Crowe, slikar Salvador Dali, rocker Axl Rose, manekenka Naomi Campbell i ruski bogataš Mikhail Prokhorov također su spomenuti na ovoj listi.