Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znamo - a najdraze ti je kad te dragi samara
Uh,kako bih joj pocijepo guzove aman jarabi. Ja ga bas volim zabiti ono da pukne. Sav se prenojim kad guzim. Ubio bi hljeb u njoj. Hljeb.
najsmesniji su mi ovi jadnici sto stalno pisu da bi oni lafo ovo ono nekome uradili,pocjepali guzove..itd a samo jadni mastaju!
Samo me interesuje kakve veze ima rijec \"lie\" sa \"boli\"...mogli biste lekturisati clanke...\"lie\" znaci lagati...
mislim da su se mnoge djevojke prepoznale u ovom njenom intervjuu..ima onih koje i lazu da nisu..
PA DOĐI CRNJO OVAMO DA TI MALO POKAŽEMO LJUBAV. SPREMILI SMO SPECIJALNE GOJZERICE ZA TU TVOJU SLATKU TJELSNU KONFIGURACIJU. I NARAVNO DAĆEMO DA TE VEŽEMO ,DA NAM SE NE PREDOMISLIŠ.
Ovi novinari na Sa-x pojma nemaju, ne znam kako ih je sve uspjelo sastaviti na jedan portal hahahahahha.
Paćenica.. Objelodani sve što možeš samo da si što popularnija.. Pih!!
zato te je i bivsi momak izmlatio :D
Svezao bih te ja ko` pasce i udarao te po guzovima cundarom sve dok ne promjeni buju u neku svjetliju varijantu ! :)
Bičuj me Stojane
pa kakve veze ima pjesma Love the way you lie (duet s Eminemom) i to što je ona mazohista... valjda je mislila na ovu novu pjesmu S & M (Sado & Mazo)... malo ste po ko zna koji put pobrkali stvari..
kako bi je ja podero :))
tis\' kar\'na moja
http://www.rollingstone.com/music/photos/video-photos-rihannas-hot-rolling-stone-cover-shoot-20110330/0737061 nije ni cudo sto je lik nasamaro. malo je dosadna i glupa. samo lezi sestro i tisu misu, uvalim ti pisu.
koja je to glumica prije nekoliko mjeseci zalila se da je decko tuce zlostavlja i neznam ni ja sta vec pa onda trazila zabranu prilaska doticnom a sad je kao ona seksi maca koja voli grube igre . UDRI DUBRE MUJAGA koja glupaca i treba je kad je idiot