Sarah Jessica Parker
0

"Ja sam majka i nimalo ne ličim na Carrie Bradshaw"

Sarajevo-x.com
Sarah Jessica Parker (Foto: AP)
Sarah Jessica Parker (Foto: AP)
Imati uspješnu karijeru, a uz to biti i majka troje djece je i više nego teško, tvrdi glumica Sarah Jessica Parker koja već godinama pokušava uspješno 'balansirati' između privatnog i poslovnog života.

Zvijezda serije i filma "Seks i grad", Sarah Jessica Parker i njen suprug Matthew Broderick imaju troje djece, sedmogodišnjeg sina Jamesa, i šestomjesečne bliznakinje Marion Lorettu i Tabithu Hodge.

Biti uspješna glumica, a uz to i dobra majka je i više nego teško, priznaje Sarah, dodajući kako ju je ponekad strah da je ustvari veoma loša majka.

"Veoma je komplikovano i zahtjevno biti majka. To je prava umjetnost balansiranja između privatnog i poslovnog života i ponekad se bojim da nisam dobra u tome", kazala je slavna glumica.

Sarah je također priznala i to da ona u svom privatnom životu uopšte ne liči na Carrie Bradshaw, lika kojeg je utjelovila u seriji "Seks i grad".

"Svaki dan vodim sina u školu, a uz to imam i dvije kćerkice koje su još uvijek u pelenama i kojima tek počinju rasti zubići. Uglavnom oblačim ono što dolikuje majkama, odnosno ono što je prikladno vremenskim prilikama. Žao mi je što vas moram razočarati, ali ja nisam Carrie Bradshaw", kazala je američka glumica.

Sarah je također kazala kako joj je teško što zbog posla dosta vremena provodi daleko od svoje porodice, te nije u prilici stalno biti sa svojom djecom, no tvrdi kako neprestano održava komunikaciju sa svojim ukućanima.

"Stalno mi šalju fotografije bliznakinja. Žao mi je što nisam pored njih svaki dan, ali to je problem s kojim se suočava svaka žena koja želi i porodični život i uspješnu karijeru", kazala je glumica koja trenutno radi na snimanju filma 'Did You Hear About The Morgans", dodajući kako često putuje bez svoje porodice i to joj veoma teško pada, ali nažalost nema drugog izbora.