Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jooooj moj markoooo sta si lud... Ja bi je obl.izo ko penzioner poklopac od pavlake
Tako ti je kad neko ne zna vise sta bi od sebe :S
i sta bi na kraju? u koju školu će ići djeca? ko da je taj problem riješen time što će se razvesti hahahha :D
@Lana Ti si jedan klasicni mudo.nja koji se skriva iza zeskog imena!
Ja bih joj sa zadovoljstvom lizala pisak i dopišče :-// O (.)(.) ) ( I Y I I I I
Pa valjda treba otvoriti oci kad se udajes/zenis. A ne na koga naletis..Hajde , ok jednom pogrijesit, ali mijenjati muzeve kao carape... :S 2.stvar vecina danasnjih zenskih pjevacica i manekenki zna se kako je postala zvijezdom ( cast izuzecima, ne kazem da je uvijek tako) 3. da ne spominjemo njene \"religiozne playboy\" spotove :D Meni je to ok , ali bar se ne nazivam raligioznom.( ali vise od nje , u dubini duse , sigurno jesam ) :)
kakve veze broj muzeva ima sa religijom? Jel to znaci da ako je religiozna treba trpit\' primjera radi da je taj jedan i jedini gazi, tuce, udara jer je religiozna? Ne treba traziti bolje?
Haha Išejfio bolan Mark.Dosadilo salo..:D
Joj ..sve neto religiozno , fazoni..A guzilo je pola onih nakih rappera :D.Promjeniti 5 muževa u životu odaje inače relioznošću ? :r Vjerovatno joj je Mark rekao: NE SERI.
Ja nju nebi gu.zio, pa vi kako hocete.
Zelim biti govno u buducem zivotu da makar tako se zavucem Jennyu u paksu.
Opet nas ne zanima zasto se oni razvode :D
Ocito ima debi.la i van BiH
@metak da to nije fahro radoncic??? fahro fura italijanski imidz, zalizana kosa, jos nick metak, nema sumnje, ti si fahro radoncic, cuveni tajkun, koji je sve stekao \"postenim radom\" .
................................koji levat