Sjajna zabava
136

Ivana Knoll uvijek u dobrom društvu, u Grčkoj partijala sa Shaquilleom O'Nealom

Klix.ba
Hrvatska navijačica Ivana Knoll partijala je na Mikonosu s nekadašnjom NBA zvijezdom Shaquilleom O'Nealom.

On je na spomenutom otoku nastupio kao DJ te otvorio sezonu u jednom prestižnom klubu. Ivana je bila jedna od zvanica, a djelić odlične atmosfere podijelila je na društvenim mrežama.

Legendarni O'Neal se DJ-ingom počeo baviti 2014. Prošle godine je na otoku Krku pripremio sjajnu zabavu. Među gostima su bili i NBA košarkaši Luka Dončić i Goran Dragić. U jednom trenutku O'Neal ih je pozvao na binu i izgrlio.

"Shaq na može stati u fotografiju", navela je Knoll u opisu.

Knoll je nakon Svjetskog prvenstva u Kataru postala jedna od najpopularnijih navijačica. Druži se s mnogim poznatim ličnostima, uključujući Erlinga Haalanda, Jasona Derula, Leonarda DiCaprija itd.

Kao što je već poznato, na Ivanu je prošlog mjeseca uoči utakmice protiv Nizozemske u Rotterdamu nasrnuo navijač Hrvatske. Ipak, nije dala da joj ovog neugodno iskustvo pokvari raspoloženje pa je kasnije viđenja kako se zabavlja na tribinama.

"Dok sam davala intervju, pijani navijač je prišao i počeo me vrijeđati. Potom me krenuo napasti i fizički. Tu je bio i moj dečko, krenuo je na njega i tada je stigla policija. Kada je krenuo napasti i njih, srušili su ga i ispendrečili. Pitali su me kasnije za izjavu, što se tačno dogodilo i želim li podnijeti prijavu ili samo da ih maknu", ispričala je.