Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seve se zeznula sto nije jos malo cekala.
Znala sam ja da Brad nije nasilnik..:-D
I ja baš ne mogu da vjerujem da je Bradi nasilan......nadam se da nije, pošto ne volim nasilne tipove😂
A šta znači "nepomirlljive razlike" molim vas?
i want to stay friend with you.
@charapa nema gluplje recenice kada dodje do kraja ljubavne veze. to obicno onaj koji ostavlja kaze ostavljenom, da mu bude lakse. u toj izjavi se krije tracak nade :-)
@eva711 sve ovisi od situacije i kakve su te osobe licnosti. uvijek su me odusevljavali bracni parovi koji i poslije razvoda braka ostanu u prijateljskim odnosima, neke od njih osobno poznajem. zasto ne ostati prijatelj sa nekim s kim si provodio vrijeme, i ako nema vise strasti. .. Cutanje i okretanje glave mi je fakat bljak, bezveze ,bezpotrebno, a i zivot je kratak....treba ostati covjek na kraju.
"nepomirljive razlike" između njihov" hahaahah dobro jutro klix raja :))))
najlakse je na njega sve svalit'. sad sam bar mirna, znam da nije nasilan, a tako sam brinula :-) wtf klix, "igrali par u stagnaciji odnosa"?
@Duke Togo "ljubavi"? nisam ja nicija ljubav :-P
jel ko prema tebi nasilan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)