Nisu više zajedno
27

Irina Shayk o Bradleyu Cooperu: On je najbolji otac o kojem smo Lea i ja mogle sanjati

L. R.
Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: EPA)
Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: EPA)
Manekenka Irina Shayk nedavno je govorila o svom odnosu sa bivšim partnerom Bradleyom Cooperom.
Naime, ona je u intervjuu za magazin ELLE, gdje je krasila njihovu naslovnicu za novembarsko izdanje, govorila o tome kakav je Bradley Cooper kao otac.

Ona je istakla kako Cooper pruža njihovoj šestogodišnjoj kćerki Lei De Seine djetinjstvo kakvo zaslužuje i kakvo je normalno za njihovo okruženje. Objasnila je da nemaju dadilje te da se isključivo oni brinu za kćerku.

“Ona je baš jednostavna. Prije dva dana sam morala ići u teretanu pa sam joj samo kupila knjigu za crtanje i rekla da moram vježbati. Crtala je sat vremena. Onda smo otišli na probu Michaela Korsa. Upoznala je zaposlene i Michael joj je dao torbu. Nacrtala mu je mačku", rekla je Irina.

Iako nisu više zajedno, manekenka ističe kako se oboje trude da provode što više vremena s djetetom uprkos obavezama i karijerama koje imaju.

"Uvijek nađemo način. On je najbolji otac o kojem smo Lea i ja mogle sanjati. Uvijek funkcionira jer mi to želimo", objasnila je.

Napominjući da su mame u središtu pozornosti stalno kritikovane zbog toga kako balansiraju svoje vrijeme, Shayk napominje da je ona ista osoba kakva je bila prije nego što je postala mama, ali prepoznaje kritike koje dolaze sa životom u javnosti.