Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj traži odanog muškarca,,,, Evo me,.. pošten,... oženjen,... dvoje djece,..
da mi je čuti ženu koja traži NEodanog muškarca
Pod uslovom da je novcanik (|||||||||)
...molim da se članak linka našem dragom aresu...ali oprezno, jer će ga srčka zdrmat a to ipak ne želimo :)) ...meanwhile, odo odžonjat...pa ako šta "grune" niš se ne sikirajte, nije zemljotres nego ares :)
...hhhahha...ovo tek sad vidjeh...nema ovu bi ženu odležo :-D volim je više nego Scarlet trenutno :-D
Tebi treba muz koji ne misli citavo vrijeme da je ljepsi od tebe
Eto ona je sva fina i odana..da joj nije Ronalda niko ne bi ni cuo za nju...
Draga Irina oduvijek si mogla bolje...Barem meni je onaj Ronaldo pederast i sav ko neka tetkica, nimalo muževnosti u njemu nema...:)
Njoj bi najbolje pristajao neki Rus-drvosječa koji u lijevom i desnom džepu ima po litar vodke.
Daa, onako sav prirodno isklesanog tijela, gusta brada i vonj votke kao nezaobilazan detalj... Šta će joj Ronaldo s onom facom i tijelom, koje ne mogu drugačije nazvati nego ljušturom, na stranu njegov talenat fudbalski, ali lik ne zrači, ne ostavlja bez daha, nema ono nešto, što nema veze s fizičkim izgledom, a ogroman utisak na ženski rod ostavlja...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izraubovana ko golf kec
a vala je beze ova al et..ope u drugu ruku neb je zaobiso
Irina odi da ti OdaN jednu tajnu
Ma slabo se karindja nije je dzabe ronaldo odkacio
..pa nemožeš i jare i pare!
...MENEE MEENEEEEE PLIZZZZ...u are my love :-D najljepša žena na planeti :-))))))))
...4 ljubomorna kur.ca minusaju :-D
Sto je ova osmica ogorcen nece ga ni jedna pa najlakse pricati da se prodaju za kes.. Ako je zena nesto uspjela u zivotu ne znaci da je spavala s nekim radi toga, poremecen vam je sustav rasudjivanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja mislio ti neka 'jaka' ženska a ti tražiš 'odanog' preko interneta... I da ga nađeš brzo bi ti dosadio, to vam je u krvi :P