Showbiz
1

Irina ostavila Ronalda zbog nevjerstva?

Klix.ba
Slavni par Cristiano Ronaldo i Irina Shayk prošle sedmice su okončali petogodišnju vezu. Pojavile su se špekulacije da je razlog raskida to što se Irina nije pojavila na rođendanskoj zabavi Ronaldove majke.

Prema navodima tabloida Page Six, ruska manekenka se zasitila Ronaldovog nevjerstva. Novinari tabloida su kontaktirali Irinine predstavnike koji su negirali da je 29-godišnja manekenka prekinula s Ronaldom jer nije prisustvovala rođendanskoj zabavi njegove majke.

"Bila je bliska s njegovom porodicom tokom njihove veze. Svi tračevi u vezi sa Irininom i Ronaldovom porodicom su potpuna laž i nisu razlog njihovog raskida", naveli su.

No, njeni predstavnici nisu htjeli komentirati špekulacije o Ronaldovom nevjerstvu. Nakon prekida počelo se govoriti kako je Ronaldo u vezi sa reporterkom Realovog oficijelnog kanala Luciom Villalon.

No, negirala je to Ronaldova sestra.

"Želimo za njega ženu koja će ga poštovati i voljeti. To nam je najvažnije", kazala je.

Nakon svih ovih dešavanja Ronaldo je izgubio i živce na terenu kada je u utakmici Real Madrid - Cordoba dobio crveni karton nakon što je igrača protivničkog tima udario u lice. Ronaldo je uputio izvinjenje.

"Izvinjavam se svima, a posebno Edimaru zbog nepromišljenog čina u današnjoj igri", kazao je Ronaldo nakon meča. Za kaznu neće igrati naredni meč koji Kraljevski klub igra protiv Real Sociedada.

Nakon ovoga odmah su počele špekulacije o tome kako je privatni život počeo utjecati i na Ronaldovu igru na terenu, no ovo nije potvrđeno.