Showbiz
0

Intimni trenuci Victorije i Davida Beckhama u magazinu W

Sarajevo-x.com
Victoria i David Beckham slikali su se za avgustovsko izdanje magazina W pokazavši sasvim drugo lice. Fotograf Steven Klein zabilježio je nekoliko intimnih momenta slavnog para koji do sada nisu bili viđeni u javnosti.

Nekoliko fotografija na kojima su Victoria i David intimni u krevetu, scene razmjene strastvenih poljubaca i sunčanja na haubi automobila samo su neke od fotografija iz novog izdanja magazina W.

Par je nedavno okončao i snimanje showa realnosti "Victoria Beckham: Coming to America" koje će se na NBC-ju početi emitirati u ponedjeljak. Kamere su pratile put Beckhamovih od Engleske do SAD gdje Victoria i David sada oficijelno i žive sa svojim sinovima.

"Mislim da će me ljudi po prvi put vidjeti u pravom svjetlu. Mislim da većina smatra da sam neka odvratna krava koja se nikada ne smije, ali ja sam ustvari sušta suprotnost“, izjavila je Victoria za AP.

Victoria i David su se upoznali 1997. godine, a vjenčanje je uslijedilo u septembru dvije godine kasnije.

"Uvijek sam volio odjeću i modu uopće, ali kada sam upoznao Victoriju, ona me je još dublje uvela u taj svijet. Kada mi kaže da u nečemu ne izgledam dobro ja joj vjerujem. Mi smo povezani na mnogo nivoa, pa i na tom“, objasnio je David.

Zanimljive fotografije pogledajte ovdje.