Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zemlji u kojoj se djevojčice od 10-11 godina udaju za duplo starije muškarce i rađaju im djecu , neko je našao da se zgražava što se punoljetna žena sa svojih 28 godina slika za Playboy. Licemjerje par exellence.
I vi ste razočarali neovisno novinarstvo
Ponor moralnosti, ljudskosti, plemenitosti. Ja se ne bih licno osjecala dobro da sam u stanju napisati jedan komentar u smislu komentara koji inace dominiraju jer smatrala bih se osobom koja je dobila zivot uzalud. I zato sam pohvalila portral Klix.ba sto je ostavio mogucnost komentarisanja jer da nije toga, ostali bi uskraceni za \"strucne analize\" mucenika koji u svemu vide nesto lose, nesto pogubno za Univerzum, cak i poljubac E. Dzeke koji je darovao A. Silajdzic. Voljela bih da su sretniji, da ne zive zakovani za svoj primitivizam, ali ocigledno je da njima nema spasa jer oni zive sindromom \"žohara\". Kloniraju se brzinom svjetlosti. I oni i njihov primitivizam.
Hvala ti na lijepim rijecima, ali moja tuga je beskrajna, upravo zbog ovakvih komentara, i ne samo ovih. Bilo koja prica ili vijest da se postave na portalu Klix.ba, \"strucnjaci\" sve to analiziraju svojim neznanjem, predrasudama, primitivizmom i tome slicno. Ne mogu podnijeti nista sto je pozitivno, sto je lijepo, jer na sve imaju svoj \"strucni komentar\", a u biti su to sve frustrirane i neostvarene osobe koje su polupismene, koje svoj stav zasnivaju na rijecima neke odredjene folk pjesme u smislu \"Ne ide mi karakter uz brushalter\".
SVAKA ti čast na komentaru!!! Najbolji koji sam ikada pročitao na ovom i ostalim portalima!
Ti si jos g.l.u.p.lj.i. kada sudis o nekom narodu po komentarima na jadnom portalu kao sto je ovaj.
Zahvaljujem se portalu Klix.ba sto su ostavili mogucnost komentarisanja. Vjevoratno se pitate sta je razlog moje zahvale?! Pojasnicu, svakako. Zivjela bih u ubjedjenju da zivim u sredini gdje se postuje razlicitost. Sarajevo, grad u koje sam rodjena i u kome zivim, nazivaju GRADOM DUHA. Medjutim, ovi komentari, ne samo na ovom clanku vec i inace, svakodnevno me bude iz te moje usnulosti, romanticnog optimizma da u Sarajevu, ali i u Bosni i Hercegovini zive ljudi koji su Ljudi, a ne ljudske kreature koje su u stanju sjesti za kompjuter i napisati, doduse gramatcni nekorektno, sve ove idiotizme od kojih me stid, jer zive oko mene. Sramota je sve to citati, ali je privilegija imati mogucnost znati u kakvoj sredini zivimo. Tamni vilajet!
Jesu li ovo oni naši dobri, tolerantni, multikulti bosanci? oni što su jutros p.l.j.u.v.a.l.i po rasističkim izjavama one grkinje? ONI govore o indijcima, jednoj od najstarijih i najsjajnijih kultura svijeta, i danas? koji su imali pismo dok smo mi još skakali s grane na granu, čiji je jezik osnova svih indoevropskih jezika, u čiju jednu mahalu stane komplet stanovništvo pederacije, a bogami i pc-a. ograditi nas treba boljikavom žicom s visokonaponskom strujom da ne zagađujemo komšiluk - nije čudo da nas neće ni makarani - do dubrovnika ne možemo dobaciti ni kad bi nas htjeli
Podero bi je ko lamelu uz Mahmutovac!
joj imas se i cime ponosit fuj, kravo
Opet vjernici prave pizdarije. Dobri, miroljubivi vjernici, puni ljubavi prema bliznjem svom, itd, itd. Fuj.
Slika govori 1000 riječi. Samo na klix.ba, slike opisuju riječima. Dajte slike te zečice, a ne njen opis.
gluppia nazadtni i zaostali iindijci ! zašto nisu slobodoumni i liberalni kao mi kršćani, žene nam oblače ko kurvice, j.e.b.u se na svakom koraku, poznate su orgije naših svećenika u Vatikanu !
Sta vam je cudno sto su prljavi, pa romi vode porijeklo iz Indije, poznato je da se Indijci nakon smrti pale da se ne bi vidjela ta njihova necistoca
i srbi su za njih mila majka
jesu ovi Indijci prljava nacija, fuuj