Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da je novac uložila u nastavak školovanja. Koliko sam upućena ni osnovnu školu nije privela kraju. Ovo je čisto liječenje kompleksa.
Neko ima intelektualne potrebe, neko (kao dotična) ima komplekse koje liječi na ovaj način. ;) Zamoli je da ih proda pa da tebi prebaci na račun taj novac. Sigurna sam da bi ti taj novac pametno investirao. ;)
Behindgreeneyes Tako je brate moj, kompleksi frcaju na sve strane a ni osnovna se nije zavrsila. Skroz su zivotni ciljevi i ideali poremeceni, jebale je cipele 345 hiljada puta u prkno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KAda bi me pitali koga bi prije hebo,Dusanku MAjkic,ili Beyonce,ja bi im odlucno odgovorio pa Beyonce naravno :D
Cuj zena iskompleksirana da imam para ko sto ona ima kupila bi dva para, jedne sebi, a druge da komsinicu pogodim njima, komsinicu ko ove hanume sto osudjuju. Samo mi nake izgledaju neudobne, nebi ovo moji cukljevi izdrzali....
Vjerujem mi da tada ne bi više bila ti ti, da imaš te milione :D
Boze daj mi loto, obecavam da se necu promijeniti hahah
Sama dajem za cipele i torbe masnu lovu, ali sve ima svoje granice. Mislim koji ce ti vrag zlatne sandale sa dijamantima!? Cemu?
Jesi glupa pa na pijaci kod nas imas kvalitetnije za 10 km
Ma ona je meni glupaca obicna , nesto kao americka Seka Aleksic . Jedina prava zvijezda je Angelina Jolie . Ona moze isto tako da se bahati kao i ova ,al nece .Ona jadna skace po Kambodzi , Siriji ,Bosni itd . i bavi se humanitarnim radom.
Eee, vijest će biti kad kupi kineske šunjalice na Siranu za 20 KM.
Platila bi da ih ne nosim
A sto bolan ? =P
Što reko jedan moj poznanik - i njoj iz gvzice smrdi!
Naprijed Beyonce ! Naprijed Stikle ! =)
hahahah smijurije....kompleksasa....
more bit. a jesi li ti u svom komentari priprijetila Sabanu da se kuci ne vraca bez taki cipela???? ahhahahahh sad cu i ja svom!!!!
Koliko je mogla gladnih djecijih usta nahranit tim novcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pisaj po sirotinji
Suti i trpi haha =P