Stigao na njen poziv
97

Ilma Karahmet ponovo u društvu poznatog kanadskog dizajnera, zabavljali se u Beogradu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mlada bh. pjevačica Ilma Karahmet svojim glasom osvojila je simpatije svjetski poznatog dizajnerskog dvojca DSquared2, a nedavno je s jednim od njih, Danom Catenom, boravila u Beogradu.
Naime, kako prenose srbijanski mediji Caten je u Beograd stigao na poziv upravo bh. pjevačice. Ilma i Dan zabavljali su se u Beogradu u društvu njenog menadžera Dejana Malića, a posjetili su klub Lafayette.

Karahmet je na Instagramu podijelila fotografiju na kojem zajedno poziraju u Square Nine Hotelu u Beogradu uz opis: "Super trio".

Svojevremeno je u intervjuu za Klix.ba otkrila i kako je zapravo došlo do njene saradnje s kanadskim dizajnerima Danom i Deanom uzevši u obzir da je ranije u više navrata pjevala na njihovim privatnim zabavama.

"Do saradnje došlo je sasvim spontano. Naime, imala sam koncert u Minhenu koji je namjenjen bio njemačkoj publici i tu se pojavio jedan od braće poznatog dvojca 'Dsquared2' Dan, a sve se to desilo dok sam bila na sceni. Prepoznala sam u publici Dana i odlučila sam onako u svom oduševljenju otpjevati nešto za njega. U tom momentu sa svojim bendom otpjevala sam pjesmu 'Shallow', a što se njemu jako dopalo", kazala je tada.

Otkrila je i da su tada po nju čak poslali privatni avion i dočekali je u najljepšem mogućem svjetlu.

"Tom prilikom ja sam otpjevala nekoliko svjetskih hitova, a oni su bili oduševljeni kako pjevam uživo. Imam veliku podršku braće Caten koji su me mnogo zavoljeli i cijene moj talenat", pojasnila je.