Stara fotografija
152

Ilda Humić pokazala kako je ranije izgledala pa se našalila: Meni veći neprijatelj od mene ne treba

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bh. influenserica Ilda Humić je pokazala kako je izgledala kada je imala 20 godina pa se našalila na vlastiti račun.
"Dobrodošli u još jednu epizodu 'Na šta sam ja to ličila kad sam bila djevojčurak od 20 godina'. Pogledajte, molim vas, ovaj baby face, ali prije svega vjerujem da niste mogli ne primijetiti ovu predivnu, izblajhanu, oštećenu slamu. Što bi rekao moj ćale, kao svilica na kukuruzu. Prosto dođe da je pokidaš i tražiš taj pečenjak koji ćeš baciti na žar", kazala je.
@ildahumic

Meni veci neprijatelj od mene ne treba.

♬ original sound - Ilda Humic

Zatim je dodala da bi naročito istaknula "originalni" Love Moschino kaiš.

"Naravno da je original koji se nalazi na jednim predivnim, preplitkim hlačama koje bi u svim drugim slučajevima otkrivale mnogo više nego što otkrivaju, ali vidite kako mi je salce gore bilo nadošlo pa nije dozvoljavalo da se otkrije. Draga Ilda, ljubi te brat. Gledaj podočnjaka", prokomentarisala je.

Humić je nedavno objavila sretnu vijest da sa suprugom Edinom očekuje četvrto dijete. Navela je i da je u niskom stupnju trudnoće, ali da njoj stomak raste takvom brzinom da je bolje da kaže odmah.

"I što Edin i ja nedavno rekosmo: Šteta da se ovakva loza ne proširi", između ostalog je napisala, a brojni pratitelji su im u komentarima uputili čestitke.