Bio u ulozi DJ-a
46

Idris Elba otkrio koju je pjesmu Meghan Markle tražila na svom vjenčanju

N. O.
Glumac Idris Elba tokom svog gostovanja u emisiji na BBC-u govorio je o kraljevskom vjenčanju i prijemu na kojem je bio u ulozi DJ-a te otkrio da je Meghan posebno tražila pjesmu "Still D.R.E." koja je obilježila ovogodišnje poluvrijeme Super Bowla.

Kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja održalo se uz puno pompe i tradicije, ali par se opustio na svom privatnom večernjem prijemu u Frogmore Houseu - posebno kada je Idris Elba preuzeo ulogu DJ-a.

Glumac je u subotu bio jedan od voditelja BBC-jeve emisije 1Xtra Rap Show, gdje se voditeljica Tiffany Calver raspitivala o listi pjesama na svadbi koja se održala u maju 2018.

"Kakva je bila atmosfera na vjenčanju Harryja i Meghan? Koja je to melodija od koje su svi poludjeli?", upitala je.

Elba je otkrio da su gosti "poludjeli" kada je svirala pjesma Whitney Houston "I Want to Dance with Somebody", a zatim je dodao da je Meghan tražila numeru "Still D.R.E." koju izvodi Dr. Dre sa Snoop Doggom, te da je i ona bila još jedan veliki hit.

"To je bio Meghanin izbor", dodao je.

Elba je ranije pominjao Meghanin izbor pjesama za vjenčanje te da mu je poslala playlistu s nekim melodijama.

Kada su zatražili da otkrije koje su pjesme činile set, rekao je da ne želi odavati detalje te da pitaju Meghan i Harryja.

Glumac je takođe rekao za Observer da je kraljevsko vjenčanje bilo nezaboravno iskustvo.

"Pokušavam da ne pričam previše o tome jer je to bio privatan dan, ali to je svakako jedan od najupečatljivijih događaja mog života", objasnio je on.

Prijemu su prisustvovali brojni poznati gosti kao što su Oprah Winfrey, Serena Williams i Meghanine bivše kolege iz serije "Suits".