Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ne bi dozivjela...al realno ljudi,svijet je imala sa 16 god,nije ni cudo ako se bila pogubila u svemu tome.
jes masoni zvani alkos i drogos hehe
stay strong Britney,,..we will always love you
Living legend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Britney je carica, samo nastavi tako
A mogli ste umjesto ovih losih stvari napisati kako je u 13godisnjoj karijeri prodala preko 100 miliona albuma, da je najnagradjivanija pop pjevacica u historiji, da je 6 najmocnija zena u show businessu, da ima 7 albuma i to svi No.1 po prodaji, da je napravila 5 svjetskih turneja na kojima je zaradila stotine miliona, da drzi jos uvijek rekord najprodavanijeg debitanskog albuma prodat u 30 000 000 primjeraka, 6 singlova No.1 na Billborodu i mnoge druge uspjehe. al uvijek je primamljivije nekog popljuvati nego pohvaliti, zar ne ? :) sretan rodjendan kraljice
Ma britney kraljica, old school zabavljacica :) cheers :)
je.b\'li ti masoni ma.t.e.r ! previse gledas americke kanale
ja sta masoni rade, ali eto uspjeli su je savladati i pritjerati u svoj tor, tako da i Britney MORA zivjeti i uspjeti...Ako si clan masonskog drustva uspjet ces, ako nisi brzo ti slijedi smrt ( kao neponovljivom kralju popa MJ-u )
koga ovo zanima? sve ste gori i gori buuuu
dal se siguca po bini sada kao sa 16?!
sve su ovo masoni krivi od kako se poljubila s onom fufom i izasla iz tog citav zivot su joj zagorcali :))
Hvala na info bas sam se pitala jel Britni ziva! -_-
Sta ovo pise,objavljeno prije godinu i 1 mjesec???????????