Geri Halliwell u magazinu Hello!
1

I sa 40 godina izgleda sjajno i ne prestaje tražiti ljubav svog života

Klix.ba
Geri Halliwell (Foto: AFP)
Geri Halliwell (Foto: AFP)
Britanska pjevačica Geri Halliwell proslavila je svoj 40. rođendan u društvu majke i kćerke. No, priznala je kako postoji novi muškarac u njenom životu, ali da još ne želi govoriti detalje o njemu jer je "suviše rano".

U intervjuu za magazin Hello! sumirala je svoj život i iznijela detalje o prijašnjem ljubavnom životu.

"Trenutno nisam u ozbiljnoj vezi. Kasno sam počela raditi na svom ljubavnom životu. Na sastanke sam počela izlaziti tek u 30. godini", rekla je zanosna plavuša i dodala: "Volim da imam nekog pored sebe da ga mazim. Volim intimnost, to je predivno".

Geri je napunila 40 godina 6. augusta, šest dana prije nego su se članice grupe Spice Grils ponovo okupile kako bi zajednički nastupile na zatvorenju Olimpijskih igara u Londonu. Victoria, Emma, Melanie B, Melanie C su joj priredile i iznenađenje.

"Djevojke su bile super. Donijele su mi tortu i predivnu ogrlicu. I pjevale su mi, naravno", rekla je Geri dodavši kako se one i dalje vole bez obzira na razmirice iz prošlosti.

Geri u četerdestoj izgleda odlično. Smršala je i bavi se fitnesom. Rekla je i da živi zdravijim načinom života, izbjegava šećer i alkohol.

"Ukoliko želim biti mama i imati društveni život, mamurluk ne smije stajati između toga", rekla je pjevačica.