Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova mu ga dira jedino kad je vrijeme da mu promijeni kateter.
On je nevinost izgubio s njenom bakom! Kako vrijeme leti... pa i unuka dodje na red
QURAVI NISU BITNE GOINE
pa nije ni ona glupa, od njeg ce dobit pare a od nekog drugog k.u.r.a.c. i ima sve XD
BOLESNO
To može samo u svijetu u kojem vladaju pare.
Vidi se da si glupa kao noć.Bona nebila trebala si izabrat 18 mart.Ko zna hoće li đuturum sa životom dopuzati do 18 juna.Gvožđe se kuje dok je vruće.Njemu je u gaćama crknuo kao Elvis,a i on će još malo.
pitam se dal ovaj moze da svrsi kad je bude jebavoo :D ako upotrijebi viagru ima da ga srce oplete haha
Njemu ga ni kran nemože podić.
Ukinuli mi komentar, pa sam ga prebacio ovdje: Dva NAJODVRATNIJA RADIJSKA GLASA na ovim prostorima su Cocalic i Piljevic sa \"M\"-a. Potpuno je nejasno kako neko moze to DOBROVOLJNO SLUSATI, narocito njihove IRITANTNE REKLAME. Kad ih slusam stidim se u njihovo ime. npr. Na moru lez\'o - osvojio pezo!?!?!?!?!? Emire - Na k... lez\'o, od crnca bjez\'o!
Znal ta mala da kuha i pitu spravi?
Ozeni se mlad! Steta, a bio je dobar...
fuj fuj fuj fuj i fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
CUJ NISU GODINE PROBLEM,PA I JA BI SE UDO ZA NJEGA JBT
Godine nikad ne predstavljaju problem kada treba uhvatiti zlatnog jarca za rogove, pitamo se ko je ovdje jarac a ko magarac! Ma ljubav prsti na sve strane... Neki ljudi bi sve pretrpili da dodju do para...paraziti obicni!
Kralj, šah, car...:-)