Veza postala ozbiljna?
29

Hrvatski mediji nagađaju o vjeridbi Danijele Martinović, pažnju privukao njen prsten

I. S.
Foto: Pixsell/Milan Šabić
Foto: Pixsell/Milan Šabić
Pjevačica Danijela Martinović prisustvovala je otvaranju obnovljenog marketa Studenac u Omišu, a jedan detalj je prisutnim medijima privukao pažnju.

Naime, na ruci je nosila prsten koji izgleda kao zaručnički pa su počeli nagađati da je njena veza s Josipom Plavićem postala ozbiljna. U nekoliko navrata činilo se da je pokušala "sakriti" prsten od radoznalih novinara.

"Došla sam u fazu kada mi je važno nešto što je afirmativno preko pjesme prenijeti ljudima. Moja poruka 'Vjerujem ljudima' je, zaista, jedna oda dobru koje živi u svakom čovjeku. Ne trebamo suditi na prvu, ispod svake fasade živi nešto dobro, samo trebamo imati oči da to vidimo. Postoje institucije i pravila, ali uvijek postoji čovjek, onaj jedan, koji će nam pružiti ruku i zbog kojeg će nam život krenuti u sasvim drugom smjeru", rekla je za Dalmatinski portal.

Foto: Pixsell/Milan Šabić
Foto: Pixsell/Milan Šabić

Novinari su je zatim upitali da li se ova posljednja rečenica odnosila na Josipa.

"Stvarno sam sretna, nema se na to šta dodati ni oduzeti", kazala je. Otkrila je i da će fanove uskoro obradovati objavljivanjem memoara.

"Napravila sam prije nekoliko godina jedan dobar balans između poslovnih i privatnih obveza. Svoj posao ne mogu nazvati tom riječju, ali zahtjeva neku tjelesnu formu pa mi trebaju faze odmora. Uz show 'Zvijezde pjevaju', gdje sam članica žirija i koncerte, posebno se radujem izlasku mojih memoarskih zapisa. Vjerujem da će to biti sredinom maja", navela je.