Tražila donacije
55

Holivudska glumica se oglasila nakon kritika jer prikuplja novac za sina i njegov tim: I ja doprinosim

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Alyssa Milano odgovorila je na kritike nakon što je tražila donacije za prikupljanje sredstava za putovanje bejzbol tima svog sina.

Naime, glumica je podijelila GoFundMe kampanju kako bi drugi pomogli pri prikupljanju novca za njihov put, a za šta je dobila niz kritika uzevši u obzir da su ona i njen suprug multimilioneri, a radi se o iznosu od 10.000 dolara.

"Dobijam medijske upite o tome da li sam finansijski doprinijela bejzbol timu svog sina", napisala je glumica Twitteru, objašnjavajući: "Platila sam uniforme za cijeli tim i trenere, priredila rođendanske zabave i sponzorirala svako dijete koje ne može priuštiti mjesečne članarine".

Milano je dodala da "djeca također sami prikupljaju sredstva" kroz "pranja automobila, filmskih večeri i mnogih drugih zabavnih stvari".

Zaključila je zahvalivši se onima "koji su dali doprinos kampanji", napomenuvši da su "olakšali stvari ovim dječacima i njihovim porodicama".

Zvijezda serije "Charmed" razljutila je svoje pratioce na Twitteru u četvrtak nakon što je podijelila link za donacije timu njenog 12-godišnjeg sina za njihovo putovanje u Cooperstown. S obzirom na to da je Milano poznata i uspješna glumica, zahtjev je šokirao većinu onih koji su komentarisali objavu.

"Zašto Alyssa Milano sama ne plaća put za cijeli tim?", zapitali su se.

"Samo podsjetnik: Alyssa Milano i njen muž su oboje multimilioneri", napisao je jedan korisnik naglašavajući da bi mogli platiti putovanje za cijeli tim "bez da trepnu".