Showbiz
20

Heidi Klum zablistala u koktel haljini na sastanku s 28-godišnjim momkom

Klix.ba
(Foto: AFP)
Četrdesetjednogodišnja manekenka Heidi Klum oduševila je svojim seksipilnim izgledom na večeri amfAR Gala-e tokom koje se prikuplja novac za istraživanja i borbu protiv HIV/AIDS-a. Na večeri se pojavila sa 28-godišnjim momkom Vitaom Schnabelom.

Njemica je zablistala u koktel haljini koja je otkrila njene duge noge. Nedavno je i otkrila da je godinama pazila na ishranu kako bi imala tijelo supermodela, te se odrekla njemačke hrane.

Rođena je i odrasla u Bergisch Gladabachu, a karijeru je počela graditi kao tinejdžerka. Sada je respektabilna poslovna žena iz svijeta mode.

"Kada sam se počela baviti manekenstvom promijenila sam svoj način života. Otišla sam iz Njemačke u Pariz, London i Milano i vidjela sam djevojke koje su u liniji i jedu drugačije. Do tada sam jela šnicle i krompir koji mi je majka kuhala, ali to ne prolazi u modnoj industriji. Morate biti mršavi, vaši nokti i kosa moraju izgledati božanstveno kao i vaše tijelo, tako da sam potpuno promijenila način ishrane", rekla je Klum.

Iako je na striktnoj dijeti, ponekad pojede brzu hranu i onu koja joj je "zabranjena". No, mnogo vježba i trudi se da ipak jede zdravo. Zbog toga s i održala na modnoj sceni. Uprkos tome što ima 41 godinu i dijete, izgleda savršeno.