Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heidi molim te, ne nabijaj mi komplekse.
A sta je sa pravljenjem pite???
Joj sto ne mogu suplje price!
laze Heidi-nije se najela hljeba i krompira ima sto godina.... voca i povrca jest....a i sex je takodje fitnes, to je zaboravila navesti.
udavala se samo jednom i to za crnca koji se jedini smilovao kad ju je flavio briatore šutnuo trudnu do zuba, da bi i njega prevarila i to ni manje ni više nego sa tjelohraniteljem. za ostatak mnogobrojne djece boga pitaj ko je otac.
...sabahajrulla, pučanstvo...sabahom, uz kaHvu, malo i moralnih lekcija ? :)
ima tovar djece, svako od drugog muškarca, tako da je navikla da im je ona svima i majka i otac. i to da mi bude uzor? neka hvala.
Džaba ti ta figura opet ne možeš da provedeš život kraj jednog muškarca, moraš se bar 2-3 puta udati, tako je kod vas 'modernih majki'
Evo stigao Seal, sad ces da vidis kako se skida celulit
@Debela sam - Slabo se trosis u drugim stvarima, nije sve u ishrani.
zena je mrak :)
Ja imam jedno dijete a ona cetvero, i izgleda 50 puta bolje...KAKOOO? NE JEDEM HLJEB, NE JEDEM POSLIJE 6 SATI, JEDEM SAMO VOCE I POVRCE I BIJELO MESO! Dala bih sve za pizzu! A ona hoda po pisti...ccc
Kada bi kod nas pustila djecu na Igmanu,vidjela bi sta je avantura!