Na kioscima uz posebnu naljepnicu
0

Hefnerova "odbjegla nevjesta" u Playboyu

Sarajevo-x.com
Odbjegla nevjesta Hugha Hefnera Crystal Harris pojavit će se na naslovnici julskog izdanja magazina Playboy.
Osnivača magazina Playboy Hugha Hefnera prije dva dana napustila je vjerenica Crystal Harris. Dogodilo se to samo pet dana prije zakazanog vjenčanja, a da su se njeni planovi iznenada promijenili svjedoče i fotografije "odbjegle nevjeste" na naslovnici Playboya.

Dvadesetpetogodišji model pozirala je za julsko izdanje magazina, koji će se na kioscima pojaviti u petak, uz naslov: "Američka princeza... predstavljamo gospođu Crystal Hefner". Fotografisanje i planiranje naslovnice očigledno se dogodilo dok su stvari išle planiranim tokom.

Radi novinarske preciznosti, Hefner je požurio da brzo popravi situaciju, te je ovo izdanje dobilo posebnu crvenu traku preko donjeg dijela tijela Crystal, a Hefner je na Twitter profilu napisao: "Zbog nedavnih događaja tu je posebna naljepnica na julskom izdanju. Potražite na kioscima".

Na traci je napisano: "Izdanje o odbjegloj nevjesti", a u pozdaini je Crystal samo u grudnjaku i sa Hefnerovom lulom i kapetanskom kapom, kao i psićem Charliejem u krilu.

Još uvijek nije poznato zašto su se 85-godišnjak i njegova vjerenica tako naglo rastali, ali je objavljeno da je Harris napustila Playboy vilu na Beverly Hillsu.

Vjenčanje je trebalo biti prikazano kao dvosatni TV show na kanalu Lifetime. Sve je, naravno, otkazano jer se mlada pet dana prije predomislila.

Taj brak bio bi Hefnerov treći po redu. Bivša supruga Kimberley Conrad i njena majka bile su među brojnim prijateljima koji su ga tješili otkako je saznao da su se promijenila osjećanja njegove drage, prenosi Reuters.