Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma rugoba, nebi biciklo naslonio na Hanu.
....e brate,dragi,dokle smo mi dosli \"uzdizuci\" i popularizirajuci ovakvu vrstu ljudi...dakle,djevojka je nadasve fizicki losa da bi se toliko izlagala javnosti,ima uzasan akcenat i nedovoljno razvijenu pamet...nevjerovatno,ali sami smo krivi sto nam ovakve osobe,izmedju ostalog,privlace paznju i tjeraju nas da ih komentarisemo,kao sto to ja sad radim...osnovno pravilo-budi glup,lud i bezobrazan i bices popularan...tek sada vidim zasto ne bih zeljela biti clan copora iz showbizza,fuj,odvratno!!!!
sise je vade inace grob od zene odron ispijenog lica ....
hahahah koja glupaca majko moja
Sarajevska društvena djevojka, hedonistica i savjetnica za sponzorologiju - to se kod nas kaze drolja. I ne znam kad cete pristati da exponirate neke **bivjetre vise, imal ista pozitivno da se pokaze?
Za CRO To ste vi zabrljali pa se ona vratila da mi ispravimo. Dok to uradimo ona VAm ide ponovo ali nemojte vise da meljate i brljate
dzaltara svoje vrste ,,, satro model jer nemamo nikog boljeg ....
Što se hanifa istoši za članke ocam.
Zasto neko ne uradi intervju sa dr.Karabegom i ne ustanovi da sillikone rade i najobicnije domacice kod nas, al se zene ne reklamiraju, nismo toliko zatucani i mislim da ovo nije ni f..od fashion weeka. Hana, tebi good luck, trudis se al ipak duso za tv je potrebno malo vise, jbte te mandibula i akcenat, dam ti broj teta Jasminke Sipke, al cijenim trud, svakako.
ne pišem komentare al na ovo sam morao reagovati. nemogu da vjerujem šta stavljaju sve na ovaj sarajevo-x definitivno odustajem od čitanja ovog portala. da o ovakvoj curi pišu sve najbolje, blamaža. katastrofa
Jest ravaku, ali je naša ravaku.
moderna prostitutka..
plavuša nije... za sve ostalo...
Posaljite je meni kad je vi nevolite i nezelite Cura je nasla sebe
DA JE LJEPSA ZVALI BI JE GRDNA HEHEHEHEHEH