Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa namjerom sam ušla na sarajevo x nakon 6 mjeseci i pregledala sadržaj. Zašto oavkvim osobama i stvarima posvećujete medijski prostor. Onda se svi govorimo ta glupača, ta sponzoruša. One žive od vašeg medijskog prostora, kada im to uskratite, neće više biti eksponirane, a mi ćemo imati da čitamo interesantnije stvari!
Usmrdjele fukse
Ovoj desnoj ispala breskvica, primila bi ga uh.
JAD ..BIJEDA...CEMER....DA ZNA KOLIKO JE PAGLU NEBI IZLAZILA NA ULICU
hilton ima para a ov su klošarke
kurava ovde se karala za repa i sad satro u hr prosipa suplju ...bezveze.istina,guze su dobre, bar meni. poz.
uvijek sam mislio da je hana vodozemac a sad sam se i uvjerio hvala sa-x sto ste prosvijetili ovaj narod sa ovim clankom iz svijeta nauke
PA HANA BONA, TI MOŽEŠ BITI RIBA SAMO U KONZERVI !
čokoladnu GUZIO, a ovoj plavoj bi ga zavuko u prdaru do balčaka bilo bi govana na sve strane
\"UspješnaSPNZORUSA Hana trenutno radi kao novinarka emisije \"Red Carpet\", na Novoj TV.\" joj koji su ovo levati sto pisu..
da hoce vise krepati ovo zivince i prestati da trosi nas dragocijeni zrak,zaista WHO CARES????
jos je gora kad se skine
prva stvar žalosno da ovakve gluposti se uopče stavljaju u medije i zauzimaju vijesti internetskih stranica, koga boli briga šta jedna hana radi na moru, a pogotovo neko ko glumi budalu i misli da je faca, ne mislim da je hana sponzoruša ali mislim da je previše nafurana i red carpetu bi bilo bolje da nađu nekog iz NAŠE države da radi hanin posao pošto imamo i previše nezaposlenih a ne dovlačit nekog stranca ko će mi govorit u emisiji: \"na NAŠOJ plaži...\" mislim da se cura glupira čisto da zauzme medijski prostor jer u tome vidi ono nešto i smatra da će tako dobit angažmane za neki posao jer očito s nekim pemtnijim poslom nemože uspjet
Joj gledam onu prvu sliku, kod Hane i one zadnje desne ispala \"mala\" k\'o konobarski slajpek ....
mamicu ti fašističku