Prije zagrebačkog koncerta
0
Halidova žena pravila Mesiću baklavu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saprala bih ja sapunom ali jedva sam i flasu nasla!
Sejda????? A sta joj dodje onaj kloc Sejdo Komsic? Halidu ljudini svaka cast a Mesicu zelim trovanje stomaka barem salmonelom ako ne i tifusom.
Halid govno i sin mu seljacko govno na slici sa seljankom mu zenom. FUUUUUJ kako ste odvratni!!
A vi ste ko biva moderni, zato ste i napunili arenu 2 puta :)
Koji primitivizam i vijest i komentari. Necete vi nigdje jos narednih 500 godina.
Imala sam potrebu za halom prije nego sto napravih baklavu pa nek oprosti Mesic ako se najeo g o v a n a, mada sam ja saprala ruku.
aja mu sina nek ne izlazi u javnost takav whahaha
Joj,vidi ove slote sala sto se naziva njegovim sinom. Isto ko da mu nije sin,nego neki americki MCDonalds moron.Halide, uskrati mu lovu,sipku u ruke i nabij ga nogom na dzogiranje.
to halide samo puni arene po cijelom svijetu samo nastavi
halide dobronamjerna sugestija budeš li ti uvijek iste pjesme gudio halide tvoja popularnost će past,nego Lošu pod ruku pa da ti napravi novi album a Peca neka ti uradi boli glava tekstove. tolika tvoja slava nosi i odgovornost prema onima koji te vole.Ja ne volim tu vrstu muzike ali priznajem zadnji album ti je bio predobar jer je urban ali sve prije njega je seljakluk ako izuzmem zlatne strune i par drugih pjesama.Urbane pjesme pravi sa dobrim tekstovima tipa ona se udala on pati
divi mu glave ko tikva
Zar se uz kolo plese ,zar nije uz kolo se i zaigralo a ne plesalo e moj novinaru glupi dabi li.
Ma Sejda i ja bih na baklavu,ozbiljno,sigurno je prava Bosanska! Mesicu care ma ti si nam pravi zmaj Bosne i Hercegovine! BiH4EVER!
Sejdo, Sejdo KVLIKLI ! Ode Halid sa trebom u hebdek sa Superb-om lila boje ! hahaha
imai churguz