Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji šupljer, samo kad se sjedim COVID poziva raju ostanite kući, a on na derneku!
Nikad nisam razumio zasto je raja fascinirana ovim likom… jos kad kazu “sarajevski pjevac”
Kod nas vazda neki negativni komentari
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta covjeka blatite,covjek je pomogao ljudima bezbroj puta na razne nacine,ako nekom nije pomogao nije mű 100% odmogao niti bilo sta nastetio...a ovi su najjaci sto im nitko ne valja sto sjede I blate sve redom...Ziv ti nama bio Halide puno godina...
S cime ce ljudi doci??? Zeljeznice i aerodrom ne radi, putevi zatrpani. Bas si znao koji ces datum izabrati
Legenda. Sve se prasta kod nas osim uspjeha. Halid je institucija.
Ime koncerta nek se zove ...Dezerter u Muenchenu .... odgovara umjetniku
Saće Halide pemzije biti ranije, oko prvog...ne daj se, izdrži legendo
Halid je legenda
Svije prosteprosirenz ne zna sastaviti. Halide legendo ko te tjera da dajes komentare? Pjevaj i to je sve sto se od tebe trazi.
kontam vijest lik se javio iz palestine, a ono liku malo snijega palo. bravo koronski zabavljaču.
u njemackoj malo slovenski koristi u izgovoru🙄 halide,halide...lahko se vrneš na romanijo živjo
O svemu nek priča,samo nek nas ne spominje našu finansijsku situaciju i kako živimo u Bosni,to sam mu prošli put zamjerio kad je govorio kako narod previše kuka i da nije tako loše kod nas i onda sam mu ja napisao pa kad je tako dobro što tvoja snaha i sin odoše raditi u Njemačku,eto nisu imali valjda za hljeba i kirije,jel de,e onda je ušutio i ne spominje nas više i hvala mu na tome.
Al Halida al me Bešlića aaa jojjjjjj
Idi pobjeglico u Zagreb i Beograd........koga ti više zanimaš.....NIKOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valja zaraditi euriće jbg
Mene zanima koliko godina imaju osobe koje ostavljaju komentare. Jesu li djeca ili retar.injosi? Porez se placa u onoj zemlji gdje je ostvaren prihod ( zarada) od samostalnog ili nesamostalnog rada. Po vasoj izopacenoj logici i radnici iz BiH bi trebali placati porez maticnoj drzavi iako zive i rade u DE,AUT,CH ...
Americki drzavljani noraju placati porez bez obzira gdje zaradili taj novac. Zasto bi kod nas bilo drugacije? ko ne zeli nek se odrekne drzavljanstva.
Koliko poreza plaćaš Bosni, patrioto? Čujem uskoro puniš Allianz arenu, uf, nije Koševo.
kojeg kur*ca bi on morao placati porez maticnoj drzavi ako nije ostvario zaradu u istoj?