Španska glumica Hiba
487

Hakimijeva supruga nakon saznanja da je sve prepisao majci: Ne možete kontrolisati sve u životu

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon bure u medijima koju je podigla vijest da Hiba Abouk neće dobiti ništa od supruga Achrafa Hakimija u brakorazvodnom procesu jer je svu imovinu prepisao majci, španska glumica oglasila se na Instagramu.
Usljed optužbi protiv Hakimija za silovanje, Abouk je podnijela zahtjev za razvod, a potom i zahtjev za polovinu imovine marokanskog nogometaša.

Međutim, Hakimi je svoju imovinu stavio na majku Sadiju Mouth, tako da na papiru faktički nema ništa i njegova supruga neće dobiti ni dio bogatstva koji je zaradio.

Uz sve optužbe protiv nogometaša, on je dobio znatnu podršku na društvenim mrežama, a zagonetnom porukom na svom Instagram profilu oglasila se i sama Hiba.

"Zapamtite, ne možete kontrolisati sve u životu, ali možete kontrolisati kako ćete reagovati na to. Oslobodite se potrebe za savršenstvom, prigrlite ljepotu sadašnjeg trenutka i vjerujte da vam univerzum čuva leđa", poručila je.

Abouk koja je 12 godina starija od Hakimija, iza sebe ima uspješnu glumačku karijeru, a domaćoj publici najpoznatija je po ulozi Fatime u seriji "El Principe".

Procijenjeno je da je njena neto vrijednost oko 2 miliona dolara, a uzevši u obzir da "prema dokumentima" posjeduje više od nogometaša, francuski mediji prenose da bi polovinu od toga trebala dati Hakimiju, a istovremeno i pokriti njegove pravne troškove.