Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gag, ja sam tolerantan kao i ti, ali histericne bas i ne mogu da trpim.
Sve divno, sve krasno nismo monogami...Ok, tko voli nek izvoli, ali meni je ovo vise prijateljstvo sa povlasticama nego brak. Gdje je nestala ona stara dobra prava ljubav?
Otvoreni brak = bivši brak, prije ili kasnije.
svidja mi se koncept ... a jel po zakonu????
Po šeriatu možeš imati više žena i sa svima "voditi ljubav"...to haman ovako dođe....
rigorice, bona to je jednostrano otvoren brak... :))) jedna vrata sirom otvorena, druga haman zamandaljena, zakovana, ma zazidana. haman ti ga to dodje da nama totaliska ne ide u korist, jos onaj otvoreni brak fino zvuci, kakvo je to...more, ja bih nervni slom hajrovala!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako kod para Smith funkcioniše? Ili se i oni razvode? :)
On voli lijepo gradjene mladice , a ona to tolerise ( iz nekih svojih razloga ) ....
Pa eto funkcioniše...ona nema samopoštovanja,niti je on poštuje kao majku svoje djece...elem shit veliki.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)