Nogometaš u centru skandala
0

Golišave fotografije Ashleya Colea poslate britanskom modelu

Sarajevo-x.com
Ashley Cole, engleski nogometaš i suprug popularne pjevačice Cheryl, našao se u centru skandala nakon što su britanski mediji objavili kako je slao svoje golišave fotografije popraćene SMS porukama modelu Soniji Wild.

Sonia Wild je kazala kako je najprije dobila od nogometaša Chelseaja fotografiju na kojoj on pozira potpuno nag, a fotografija je bila popraćena i tekstom "Izgledam tako ružno x“, a kasnije je uslijedilo još fotografija i poruka.

Cole, koji se povrijedio tokom sinoćnje utakmice, negirao je da je on poslao fotografije Soniji Wild.

Naime, on tvrdi kako su te fotografije bile na starom telefonu kojeg je dao prijatelju, ali ih je zaboravio obrisati. Njegov prijatelj, pak, je taj telefon dao drugom prijatelju koji se odlučio našaliti i fotografije proslijediti prsatoj Soniji Wild.

"Ne mogu vjerovati da sam dao telefon na kojem su bile te fotografije. Mislio sam da sam ih obrisao“, kazao je Cole za britanski The Sun.

No, Sonia Wild, tvrdi kako se dobro zabavila, te štaviše, uzvratila na poruke šaljući svoje golišave fotografije. Ona je također dodala kako joj je fotografije poslao sam igrač Chelseaja.

"Isprva nisam vjerovala da mi Cole šalje poruke. No, kada sam dobila fotografiju na kojoj on potpuno nag leži na krevetu prepoznala sam ga i odlučila se zabaviti. Znam da je oženjen, viđala sam ga sa Cheryl, ali bilo je zabavno dobiti fotografiju od takve zvijezde“, kazala je Wild.

Ona tvrdi kako joj je Cole poslao niz fotografija sa eksplicitnim SMS porukama.

Ovaj skandal je samo jedan u nizu posljednjih u kojima su se našli engleski nogometaši među kojima i John Terry, kapiten Chelseaja.