Imao zdravstvene probleme
10

Glumac Jamie Foxx sa suzama u očima poručio fanovima: Prošao sam pakao

N. C.
Glumac Jamie Foxx suznih očiju obratio se fanovima ističući kako je iza njega težak period, ali da se uskoro vraća poslu.

U aprilu je njegova kćerka Corrine Foxx rekla da je doživio "medicinske komplikacije", ali porodica nije podijelila detalje o njegovom zdravstvenom problemu.

U objavi na Instagramu u subotu, Foxx se zahvalio svojoj porodici što je skrivala detalje o njegovom zdravlju.

Govoreći prvi put otkako je pušten iz bolnice, Foxx je zahvalio svojim pratiocima na društvenim mrežama na porukama podrške.

"Ne mogu ni da počnem da vam govorim dokle me je to odvelo i kako me vratilo", rekao je.

Objasnio je da, iako su mnogi ljudi željni da čuju novosti, nije želio da ga fanovi vide ranjivog.

"Želim da me vidiš kako se smijem, kako se dobro zabavljam, kako se šalim, radim film ili televizijsku emisiju. Moja sestra Deidra Dixon i moja kćerka Corrine su mi zaista spasile život", rekao je 55-godišnjak, dodajući da je mogao da snimi video za svoje obožavaoce samo zahvaljujući njima, Bogu, kao i medicinskom osoblju.

Foxx je rekao da mu je privatnost tokom bolesti bila od vitalnog značaja.

"Ne mogu vam reći kako je sjajan osjećaj imati svoju porodicu na takav način, a svi znate da su to držali hermetički, ništa nisu puštali van. Oni su me zaštitili, a nadam se da bi to svi mogli imati u ovakvim trenucima", naveo je.

U maju je njegova kćerka rekla da je Foxx otpušten iz bolnice i da se dobro oporavlja. Glumac je navodno bio u bolnici u Atlanti, gdje je snimao Netflixov Back In Action zajedno s Cameron Diaz.

U svom videosnimku za fanove Foxx je rekao da je bio "na putu do pakla i nazad" i da je njegov put do oporavka imao i "neke rupe".