Showbiz
1

Gisele Bundchen: Supruga ne ometam kada gleda fudbal na TV-u

Klix.ba
Proslavljena brazilska manekenka Gisele Bundchen ističe da je vrlo posvećena porodici te da ona i njen suprug, zvijezda američkog fudbala, Tom Brady mnogo pomažu i podržavaju jedno drugo.

"Noću, ako moj muž gleda fudbal na TV-u, ja uzmem knjigu i stavim nešto u uši da ga ne čujem, ali nastojimo ne ometati jedno drugo u onome što volimo", kazala je manekenka.

Tom ima 6-godišnjeg sina sa glumicom Bridget Moynahan, dok on i Gisele imaju sina Benjamina (4) i jednogodišnju kćerku Vivian.

"On je pun ljubavi i to je divna stvar. Naša kuća je puna topline", dodala je.

Gisele je nedavno imenovana za brand ambasadoricu Pantene proizvoda za kosu. Ona je radila sa ovom firmom u Brazilu još od 2007., no u slobodno vrijeme, kaže, nema tako puno vremena da se dotjeruje i bude elegantna, pa tako nema ni četku za kosu.

"Moj posao je takav da se tim ljudi gotovo svakodnevno brine za moju kosu. U takvoj situaciji je četka za kosu posljednja stvar koja mi treba", navela je, prenosi magazin People.

Dodaje kako su proizvodi Pantene odlični, ali da to ništa ne znači ukoliko ne vodite zdrav život, jer tako samo maskirate stvari.